Dagen..

..Var ganska chill. Hade först ett franska prov.. tror det gick skit dåligt. Men men, får väl se. Sen hade vi ''Eget företagande'' som var rätt okej.. Jag och mina partners var inte riktigt överens hela tiden, hahha.

Nu håller jag på och lagar våfflor, duktig tjej ! Men det tar sin lilla tid eftersom jag gör åt hela familjen.. Bloggar mer imorgon nör jag kankse har nått roligt att skriva om. Puus&Kram ♥
suddig bild, men så får det va !

Dålig uppdatering .. jag vet.

Sorry. inte riktigt haft tid att plugga. ¨
.
Julmarknaden var iallafall nice! Vi fick totalt ihop ca 40 000 kr, bäst ?! :D Tog tyvärr inga bilder, hade inte tid..

Dagen var bäst! Verkligen as slapp, gjorde typ inget ..  hhaha, skönt ! Efter skolan var jag med Desirée, ärligt .. vet inte hur mycket vi skrattade !? Vi tog en massa bilder till Dessans bild uppg, vilket var kaaaaallt eftersom vi var klädda i klänning. Kanske inte direkt den bästa klädsen i snön. Skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk? Men i så fall var det helt klart värt det ! Bilder kommer imorgon eftersom Dessan snodde med sig hem mitt minneskort. Nu ska jag bara ta det lungt och sånt, hejsvejs !
Gammal bild

Nu drar jag till julmarknaden !


Börjar få lite julkänsla ..

Innan: ( hade dock redan börjat ta ner lampor o sånt .. )
¨

Jag vet en tjej som vill att det ska bli första advent nu .. :$ :)



Grymt !


Brukar ha mellan 10-20 läsare per dag. Idag steg det till 32 ! Sjukt bra :D

Sorry för liten bild. men man ster iallafall att statistiken stiger, det rockar !

Dagen + julmarknad

Heeey !
Dagen idag var hur skön som helst. Hade verkstad tills maten, vilket var skönt! Han klart med min engelska uppg, vilket jag inte trode jag skulle bli klar med. Ikväll blir det nog bara vara hemma o kolla nån film eller nåt. Rätt skönt det också, behöver kanske plugga lite inför engelska provet på måndag , men får se.
.
Imorgon har vi julmarknad i skolan, kommer bli riktigt kul! Jag tycker att alla som läser ska komma dit och handla, särskillt vid choklad hjulet där jag och Albin står och säljer, hahah ! :D Julmarknaden börjar vid 11 och slutar vid 2 nån gång tror jag. Julmarknaden är inte på Humlan, ( där jag går just nu.. ) utan borta på PE. Blir nog mer bloggning om det imorgon och kanske kommer upp lite bilder om vi har tur!
Ha det bra, puss&Kram ♥
Julmarknaden 2009, bilder tagna från Potentia hemsidan.

..

Hey sötisar!
Lite deprimerad just nu, så blir inte så mycket att skriva. Skolan var iaf helt okej, hade teori istället för idrott.. det sög. Byter samtalsämne till nått kul ist.
På lördag ska jag på julmarknad i min skola! Vi ska sälja massa saker och så ska vi vara indelade på olika stationer och sälja olika saker. Jag och Albin ska stå vid chokladhjulet. Kommer bli bäst!  Skriver mer om det senare, och kanske blir några bilder också? :)
Men ha dt bra, puuus ♥


Svar på kommentarer:

Erika om Fotografering..:

Inte blev fin?? Apfin kvinna <3

Svar: Neeee, men tack ändå sötis! ♥

 

madickenmarsh' om Fotografering..:

skit fin ju! jävligt snygga örhängen btw! :$ <3

Svar: Naaw, tack, fast kan inte hålla med om det ..
Tack så mycket <3

 

Michelle om Fotografering..:

du blev ju jätte super duper mega fin <3

Svar: Tack, vad söt du är. Men jag tycker jag blev ful ..  <3


Skolan är rätt okej ibland ..

Har bild nu, ärligt orkar inte jobba.. känns meningslöst när man kan sitta vid fb o blogga ?!  hahahah
Idag blir det nog inte göra så mycket, typ bara slöa hemma. Rätt skönt dt med ! fast måste kanske göra engelska grej .. men orkar förmodligen inte det.
Men nu ska jag fortsätta med fb, kanske jobba lite gran också. Puss&Kram ♥

Sommar 2011

Tjoz Dessi här!
Tänkte slänga in en gästblogg här på MöggelMartins blogg... 
Har inte så mycket att skriva om så jag laddar upp lite härliga sommar bilder ifrån sommaren 2011!

Börjar med en bild ifrån skolavslutningskvällen!

Sedan bar det av till Parga tillsammans med Ida!

Lycka nere i Paradiset!
Inget satt finare än en iskall drink efter en svettig dag!
Sedan åkte vi på Ålandskryssning ihop jag och ida!
Jag och Martina sågs ju lite också...
Haha bilden dödar!
Sedan vart det ju Halloween!, tillhör icke sommaren 2011 men så värt att ha med:D
Hugs & Kisses / Dessii

Fotografering..

Var ju och fotade mig i lördags...Gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Blev ful på alla bilder, och de jag blev ''hyffsad på'' vart ingen annan i familjen nöjd med. 


Fyfan för mitt leende ..

Älskar dig ♥

Min sötis har kom till skolan idag, Fyyyyyyyy vad jag har saknar henne ! Ärligt, alldeles för mycket.


Jag vet.. uppdateringen suger. Men hela min södag ägnades åt att plugga. Så nu är jag äntligen klar med PM, No, filmanalys och debatt artikel! Denna dag blir det bara chilla, behövs.
Men skriver mer ikväll. Puuuuuss
Söööta ..

Dagen ..

Var ju hos en fotograf idag och fotade en familjebild + en enskild bild på mig och Frida. Ärligt, jag blir inte bra på bild! Vet inte riktigt hur lång tid det tog för fotografen att fota mig.. jag blev aldrig nöjd :$ 
Tillslut fick jag bara ta en bild, kände att familjen började tröttna att jag inte valde någon. Men bilden jag ''valde'' blev väl rätt okej endå. Får vi hoppas iaf. Bild på outfit kommern senare eftersom jag inte kan ladda över bilder till den här datan, vilket suger.. Men vi hörs mer imorgon, puuuss ♥

Svar på kommentar:

Emma Lindqvist. om rubriker borde inte finnas:
Du blir ju visst bra på bild! Jag tycker att du är sjukt fin :)
Svar: naaaw, tack! Detsamma tjejen! ♥


Dagen har varit rätt så skön! Kicki hade bakat till oss på sista lektionen :D !
Nu gör jag inte så mycket, typ fb och sånt.  Kanske blir träffa Dessan ivkäll, inget bestämt än. Vi får se helt enkelt!
.
En sak jag verkligen älskar ( förutom popcorn såklart.. ) är pepparkaks deg. Det är sjuuukt gott!
Så ska ta liiite nu, hörs senare. puuss !



Godmorgon !

Godmorgon sötisar! 
Ska strax åka till Dessan och sen bär dt av till skolan .. suck.  Men ganska skönt ändå, det är fredag! :D
Ikväll blir det nog bara vara hemma och kanske plugga lite, får se. Jag bloggar mer ikväll, hejsvejs ♥
Dagens outfit, sorry för dålig webcam bild ..


Rubriker borde inte finnas ..

Hej söta människor som läser min blogg,
Jag har varit duktig tjej och städat mitt rum idag, grymt va ? Gör min gitarr läxa nu, som jag har tills imorron .. heh :$. Måste även försöka göra klart PM och No grejs. Men det fixar vi!

På löradag ska jag och min familj gå till en fotograf och fota oss, fatta vad jobbigt ?! Mamma vill att vi ska ha en ''familjebild'' på oss och även ett enskillt foto på mig och Frida eftersom vi missade skolfotograferingen när vi var i Turkiet. Ärligt, jag blir inte bra på kort ! Och det gör ju inte saken bättre att jag inte har någon aning vad jag ska ha för klädsel.. Men vad tycker ni kära läsare, Byxor & nån tröja eller klänning? :) Lägger upp bild sen vad det blir. 
.
Nu ska jag fixa klart gitarr läxa och sen äta tacos! Min pappa är bäst just nu som lagar dt !♥
Ha dt bra, puss !


Dagen ..

Hej sötisar !
Skola idag som vanligt, helt okej. Måste bara säga att det inte kommer bli så mycket bloggning imorgon, för har mycket läxor att göra som jag inte tog med hem idag.. fail. Så får skriva mycket ikväll ist ! :)
blir ingen bid för tillfället, har precis duschat och då blir mitt hår fult ..
Men ha det bra, puss ! ♥

Kvällen;

Precis storhandlat med papi. Lite smått jobbigt, men jag får godis ?!
Kvällen spenderas nog att bara sitta vid datan o sånt, behöver göra mitt pm, men tror jag fixar klart det imorgon. Förhoppningsvis. Men vi får höras mer imorgon, puss&Kram
Bjuder stort !

Jag älskar dig, och kommer för alltid göra det.

Älskling, det har gått 2 dagar utan dig. Och jag saknar dig redan fruktansvärt mycket ! Du får mig att le, du får mig att skratta, jag kan bara vara mig själv med dig. Vi har kännt varandra i lite mer än ett år, men för ett år sedan var vi inte alls lika tajta som vi är idag! Vi snackade knappt med varandra då, it's weird! Men nu har jag verkligen fått veta vilken underbar person du är och vill aldrig, verkligen aldrig, mista dig. Du gör min dag. Det finns helt sjuka minnen med dig ! T.ex, vi gick från centrum till vivo, från vivo till kyrkcentum, från kyrkcentrum till skörby, från skörby tillbaka till kyrkcentrum, från kyrkcentrum till vivo, från vivo till kyrkcentrum och sen hem! Ärligt, jag älskar dig min underbara vän. Jag kan berätta det som känns jobbigt för dig, och jag vet att du alltid lyssnar och det jag säger till dig stannar mellan oss. Om du har något jobbigt, kan du alltid komma till och snacka. Ärligt, alltid! Bara ringa, skypa, sms:a, chatten, komma till mig, jag kommer till dig. Jag finns för dig 24/7 älskling! Jag hoppas du har det underbart i Teneriffa just nu, och även fast du kanske inte ens kommer läsa detta så älskar och saknar jag dig otroligt mycket! Varje dag, varje timme, varje minut, går mina tankar till dig. Att skriva exakt hur mycket jag älskar dig skulle ta år. Jag kommer älska dig föralltid, jag lovar.
Vi har varit bra vänner i knappt ett halv år, men tänkt då hur många år kvar vi har till döden! Det kommer alltid en dag när en av oss går bort och den andra blir lämnad kvar. Men dör du före mig ska jag inte sörja. Jag ska ligga i graven bredvid ♥


Outfit

Jeans - Jc 
Tröja - H&M
Halband - mammas smycke ställe ..
Klocka - Ur och penn, antagligen.

Svar på kommentarer ..

Evelina om Tillbax i bloggen !:

hur fan kunde du sy en onepiece? :o
O sjukt söt också för den delen! (a) <3

Svar: Naaaw, vad söt du är! Tack så mycket :D Haha, har egentligen ingen aning hur jag lyckades.. Syslöjd har aldrig varit mitt bästa ämne.


One Piece om Tillbax i bloggen !:

Whow, vilken snygg one piece du har.
Svar: Tack så mycket !:)


Ida om Tillbax i bloggen !:

Shit va coolt att du gjort din one piece själv! Du är riktigt duktig! Jag kollade bara på bilden och tänkte fråga vart du köpt den, men sedan såg jag vad du skrivit :P Snyggt ! :D

Svar: Vad söt du är ! Tack så mycket ! :D


Hur glad blir man inte av att få såhär söta kommentarer när man kollar in bloggen ?! ♥

Tummen upp för det !


Godmorgon folket !

Godmorgon.. god förmiddag. skit samma, hej folket ! :D
Idag blir dt plugg på hög nivå, vill bli klar med mitt PM nu!! vi får hoppas på dt bästa..
Så nu ska jag göra mig iordning och sen plugga resten av dagen, vi hörs o om jag inte har råkat ta livet av mig, men det händer nog inte förhoppningsvis. Puus
får bli gammal bild för tillfället ..

I bilen..

Påväg till stinsen nu med familjen. Vi ska försöka hitta julklappar till julafton!
mamma är alltid tidigt ute med det .. jag önskar verkligen mig en Iphone! Tror iof inte att jag kommer få en, men just nu försöker jag övertala mina föreldrar. Det går lite framåt iaf..

Slänger in ett inlägg senare, puss ! ♥

Tillbax i bloggen !

Saknat mig? :)
Jag har verkligen saknat bloggen, så nu är jag tbx !
Veckan:
Tisdag: Jag och Dessan drog hem till mig och fotograferade lite till hennes bild uppg.
hahha, undrar var folk trode när vi kom i typ sommar kläder och en skottkärra i handen? hahah, men det var nice.
Bilder kommer nog i helgen, när jag vet vilka jag får lägga ut i bloggen. 
Onsdag: Gick hem och plugga, plugga, plugga inför so provet ..
Torsdag: Var kvar i skolan till 5 för att sy klart min one piece som jag gör på syslöjden !! Den blev dock inte klar ..
Fredag: Gjorde klart min one piece på verkstaden !! :D Blev jätte nöjd med resultatet. 
Hade So prov i slutet av lektionen men blev lite stressigt i slutetet eftersom min gitarr började sen. Men fick nog ner allt på pappret, så hoppas det gick bra!

Nu sitter jag i min one piece och har precis tagit lite kort som kommer här under, den är verkligen jätte mysig !
Ikväll blir det bara myskväll hemma med familjen, men min one piece ( :D ), coca cola och såklart popcorn!
Märkte att det blev lite långt inlägg, men hade mycket att skriva nu under dessa dagar som det varit bloggpaus.


Den är vit med rosa fickor och en rosa dragkedja (:

Blir bäst så.

Blir en bloggpaus till helgen. Forhoppningsvis tills på fredag då blogg suget kanske har kommit tillbaka, annars blir det väl i slutet av helgen. Men ni kan ju såklart fortfarande kommentera, kommer nog kolla in bloggen lite då och då, men inte skriva något inlägg. Ni får ha det så bra så länge, puuss ♥

kort inlägg ..

Förlåt för dålig uppdatering. men känns som att jag har tappat blogg suget .. men det kommer nog snart tbx !
Blir ett kort inlägg, för måste till Dessan om ca 3 min ?  och sen drar vi till skolan.. -.-

Igår gjorde jag inte så mycket.. kom hem, åt mellis, fick ont i huvudet, sov från 4 - 7, åt middag, kolla tv, somna sen igen. mycket sova .. ?
men i söndags kväll la jag mig vid typ 10, MEN SOMNADE VID 1, 2 ?!? fuck.

måste åka nu, heeeejdå !!
Söööta,

Slapp söndag !

Dagen har varit rätt chill. Jag och familjen åkte till Ida på hennes släktkalas. Vi gav henne slingor ( hon önskade sig det ) och pengar :)
Vi fikade, spelade ett data spel som min kusin Dennis hade gjort och så spelade vi mario! Niiiice.
Kom hem vid 4 kanske, och sen dess har jag inte gjort ett skit. Skönt det också.
.
Nu är jag hos mormor, ska sova här inatt. Myyysigt !
så ska kanske spela lite sims nu, eller jag vne. Puuuuss ♥

kvällen ..

Kvällen var as grym! Trevlig kväll med trevligt folk.
Vi började med att sminka oss, i typ 2 h. Sen gick vi ut i skogen och väntade på att barnen som gick spökrundan skulle komma, VI VÄNTADE I TYP 1 TIMME ?! Lite smått jobbigt ..
Och sen stod man ju där i skogen helt själv liksom.. men gick bra endå!
Sen efter att vi hade skrämt dem var vi med på halloween discot i stallet en stund och sen tagga jag hem ungefär vid 10. Tyvärr tog jag inga bilder, men kan nog kopiera några bilder från nåns blogg ;)
Nu ska jag snart sova, ska till min kusin imorgon på släktkalas. Hon fyller 17, så vi ska gratulera henne ! :)
Bloggar mer imorgon, puss puss

Herrå !

Nu drar jag snart till stallet och ska skrämma barn ! mohhahahahhahah !
Kommer nog bli galet skoj, och bloggar med sen när jag kommer hem. Puuuuss

Halloween !

Hahah jag och Erika gick ju bus eller godis igår, blev lite smått failat..
så vi gick ''bus eller godis'' i typ en kvart ? hahahah.

najsbajs!

Hejhå, hejhå, vi nu till stugan gå..!
Blir hämtad av mamma ungefär vid 2, och så åker vi och hämtar Erika.
Sen ska jag och Erika typ göra oss i ordning o sånt inför ikväll.... hahahahhahahaha vi ska gå bus eller godis ?
småbarn vi är !! men man får ju feta mycket godis ! :D
bilder kommer senare ikväll ! Tyvärr blir det inget ''sova över'', för hon skulle bort imorgon bitti .. bajsigt !
Men blir nice endå ! (:

Är med kusin vitamin

Är hos mormor nu med John och Frida. Idag har vi spelat mario, guitar hero, pingis, ätit popcorn och kollat tv, nice !
Men ska vara lite social, förhoppningsvis .. Ha de bra ! Hejdå! :)
hahaha söta !

Sov sött !

Halloj! Ska sova snart, skönt. Även fast klockan är tidigt.
Ska upp kanske vid 10 imorgon, min kusin John kommer hit vid 12 ;). Blir väl nice! Sen på kvällen drar vi hem till min mormor och sover där. Så ska sova nu, eller iaf kolla på lite film.
Skriver mer imorgon, Puss&Kram ♥

Ingen rubrik för tillfället..

Hemma från Julia nu, gaalet nice !
Lite suddig bild kanske ..?

Fort inlägg..

Skriver ett fort inlägg, är hos Juuuuulia ! :)
Vi har typ spelat, tagit några flum kort och bara flummat lite då och då.
Bilder kommer senare, hoppas vi på iaf på !! Vet inte hur länge jag blir kvar här, inte så länge tror jag, men vet inte ;). Men vi får höras senare ikväll, för nu ska jag vara social.
Puss och kraam ♥

Drar till bv!

Hej söta bloggläsare !
Nu drar jag och träffar min älskling Julia, vi ska typ spela gitarr o sånt. Så hörs senare, puuuss !

gammal humor..

skit också ..

Du vet vem du är.

Förlåt för allt sötis, jag älskar verkligen dig och hatar att vi var ovänner! Jag vill att du ska veta att du är f*ucking underbar och kommer alltid älska dig !!
Du finns när jag behöver snacka, du finns alltid där. Jag vet inte vad jag har gjort för att ha fått en så bra vän som dig? Ärligt, du är underbar rakt igenom !
Alla har sina bra och dåliga stunder, och nu har vi haft våra dåliga. Men vänskap handlar inte om att man bara ska vara vänner hela tiden. Vänskap är när man kan förlåta de dåliga saker som har hänt och gå vidare.
Jag älskar dig, nu, och föralltid

shopping !

Som sagt, shoppade ju med Erika igår. Det var sjukt nice, älskar dig sötis !! ♥
Jag köpte:
Tröjöja från H&M, 149 :-
vit tröja från Veromoda, 179 :-
skjorta från H&M, 200 :-

RSS 2.0