Byter blogg !

Jag vet, alla byter typ blogg nu. Men jag har verkligen tröttnat på mitt blogg namn, så jag byter blogg till 

http://martinaelindman.blogg.se/http://martinaelindman.blogg.se/http://martinaelindman.blogg.se/ :D

Vad tycker ni? (:

Börjar tröttna lite på min header/design.. tror jag ska fixa en ny ! Och så stör jag mig på mitt bloggnamn, så fult !
Så håll ögonen öppna för kanske skaffar ny blogg strax ;)

Konfa läger !

Konfa lägret var bara galet nice ! Vi var 7 tjejer och 1 kille, haha. Det var iallafall Jag, Julia, Linnéa, Maja, Madicken, Liv, Jenni o Micke :)
På kvällen typ bara flummade vi totalt och kollade på nån film och idag typ läste vi lite från biblen och körde kurragömma. hahahha ! Finns inte så mycket mer att säga förutom att vi hade det bäst !
hahha, fixar så vi kan köra ''mörk kurragömma'' !


Freeeeedag !

Dagen var galet chill. Vi fick veta resultatet på franska provet vi gjorde i onsdags. Trodde verkligen att jag inte skulle få bra betyg på den, för från början fattade jag typ ingenting.. Men jag fick ett B! Förvånande, men sant ! :D
Slutade sen efter lunch, halv 12. Det var niiiice !
Nu har jag städat rummet, duschat, fönat håret, plattat håret, packat o snackat med Julia nästan 1 h. Ska ju som sagt på konfa läger ikväll, jag vet att vi kommer få det bäst! Så blir nog dåligt med bloggandet ikväll och imorgon, men jag ska försöka ta bilder så ni får se sen. Nu ska jag äta och sen fixa det sista innan Julia hämtar mig. Loove ♥
Nuvarande profilbild..

Godmorgon !

Ska snart dra till skolan, slutar 12. Nice ! Fast... min gitarr lektion börjar 12.30, vilket suger. Men kanske kan byta till någon annan tid? :) Sen ikväll drar jag på konfa läger med Juuuulia ! :D Det kommer nog bli hur kul som helst, skriver mer om det sen !
.
Min platttång ( lite många t ..? ) gick sönder imorse, fuck asså. Behöver den! Anntingen får min pappa försöka laga den, eller så får vi köpa en ny, fort.
Men måste åka nu, hejsvejs !
Love♥
Som tur är plattade jag håret igår innan jag åkte ner till centrum. Så det behövdes inte plattas imorse ;)

RSS 2.0